Tel: 0314 820 360 

verduurSaam met jouw eigen Woningverbeterplan

Is jouw woning toe aan verbetering? Of wil je inzicht in de huidige staat van jouw woning?
Laat dan voor slechts €50 jouw eigen unieke Woningverbeterplan opstellen!

Jouw eigen unieke Woningverbeterplan

Jouw eigen unieke WoningVerbeterPlan:

  • Inzicht in de huidige staat van je huis
  • Overzicht van de mogelijkheden om je wooncomfort te verhogen
  • Overzicht van de mogelijkheden om je woning duurzamer te maken
  • Overzicht van de mogelijkheden om je maandelijkse energiekosten te verlagen
  • Informatie en offertes voor uitvoering van de maatregelen
  • Altijd je eigen keuzes en verantwoordelijkheid
  • Door een bijdrage van de gemeente slechts €50,-

€70 korting

 

Ben jij eigenaar van een woning van vóór 1976 en inwoner van de deelnemende gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek of Winterswijk, dan ontvang je het Woningverbeterplan met een korting van €70 van het verduurSaam energieloket. Je betaalt dan slechts €50.

 

Veel woningen in de Achterhoek zijn gebouwd vóór 1976. Voor een groot deel van deze huizen geldt dat het wooncomfort verbeterd kan worden en dat de energierekening waarschijnlijk best een stukje lager kan. Bijvoorbeeld door het isoleren van spouwmuren en het installeren van zonnepanelen. Het Woningverbeterplan geeft inzicht in de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Jouw eigen unieke Woningverbeterplan geeft een overzicht van de maatregelen en de kosten ervan, die jouw wooncomfort verhogen en energierekening verlagen. Een adviseur van Susteen komt bij je thuis en stelt dit plan in overleg met jou samen. Susteen is de partner van het verduurSaam energieloket, die je helpt bij het bepalen en uitvoeren van de maatregelen. Deze worden bij voorkeur uitgevoerd door een Achterhoeks bedrijf. Op deze manier dragen we ook samen bij aan een groene economie in de regio.

Het verduurSaam energieloket helpt jou bij alle typen van maatregelen. Wij geven je informatie en advies, waarmee jij zelf aan de slag kunt. En wij kunnen specialisten inschakelen die je begeleiden bij de uitvoering van grootschalige woningverbeteringen. Susteen is onze partner die de meer grootschalige woningverbeterprojecten van huiseigenaren begeleidt.

Klik op het logo voor meer informatie over Susteen. 

Samen met jou onderzoeken zij de wensen en mogelijkheden. En door een bijdrage van de gemeente kost jouw eigen unieke Woningverbeterplan slechts €50,-.

Wil je nog een stap verder gaan?

Er zijn steeds meer mogelijkheden om je woning betaalbaar energieneutraal te maken. Susteen onderzoekt en berekent voor jou kosteloos de mogelijkheden. Ook kan Susteen in veel gevallen jouw beoogde energiebesparing bij uitvoering van het Woningverbeterplan zwart op wit garanderen. Vraag Susteen gerust naar de mogelijkheden!