Tel: 0314 820 360 

Achterhoekse Duurzame Huizenroute

Ieder jaar op de eerste zaterdag van november organiseert het verduurSaam energieloket de Achterhoekse Duurzame Huizenroute. In de hele Achterhoek stellen eigenaren van duurzame woningen, bedrijven of andere locaties hun deuren open en delen hun kennis en ervaringen met iedereen die interesse heeft. Een mooie manier voor inwoners uit de Achterhoek om energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te zien. En om van de eigenaren te horen wat hun ervaringen en hun tips daarbij zijn.

Op zaterdag 3 november 2018 organiseerde het verduurSaam energieloket voor het 6e jaar op rij de Achterhoekse Duurzame Huizenroute. Hieronder zie je welke locaties aan deze editie hebben deelgenomen. Wil je meer informatie over één van de locaties, neem dan contact met ons op.

Op zaterdag 2 november 2019 zal het verduurSaam energieloket opnieuw de Achterhoekse Duurzame Huizenroute organiseren. Houd voor meer informatie over de deelnemende locaties deze website en onze sociale media in de gaten. Ook kun je je inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief, waarmee je altijd het laatste nieuws over de Achterhoekse Duurzame Huizenroute ontvangt.

Deelnemende objecten 2018

Objecten op de kaart

Hieronder vind je de deelnemende locaties op de kaart. Klik op de rode punten voor meer informatie over de locaties.