Tel: 0314 820 360 

Borculo: isolatie actie Hambroek

Beste bewoner van Borculo , 

Wij zitten er komende winter graag comfortabel en warmpjes bij. Wij hebben daarom onze buurkracht gebruikt om voor de wijk Hambroek een isolatieaanbod (vloer, spouw en dak) te regelen. Dit aanbod is nu beschikbaar voor alle bewoners in Borculo. Dat is voor jou makkelijker én voor iedereen voordeliger. Doe jij ook mee?

Om tot een goed aanbod te komen hebben we offertes van leveranciers uit de regio vergeleken op basis van prijs, kwaliteit en service. Uiteindelijk hebben we voor Duits isolatie gekozen.Op de buurtbijeenkomst van 16 september is het zeer scherp geprijsde aanbod van Duits Isolatie toegelicht. Zo’n 20-tal buren hebben al interesse. Doe je ook mee? Hoe meer buren meedoen, hoe meer korting we krijgen. En je krijgt natuurlijk meer comfort en een lagere energierekening. 

Naast de collectiviteitskorting van Duits isolatie is er ook subsidie voor isolatiemaatregelen van de gemeente (500 – 750 euro) en kun je landelijk nog eens 20% subsidie aanvragen. Deze 2 subsidies gecombineerd maken het heel aantrekkelijk om nu de stap te zetten om je woning te isoleren! Daarnaast biedt de gemeente de mogelijkheid om voor een lage rente (1,6%) een duurzaamheidslening af te sluiten om daarmee energiebesparende maatregelen aan je woning te financieren. . 

Schrijf je via onderstaande knop in voor een vrijblijvende offerte. Frits Barth van Duits isolatie komt dan langs voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Het energieloket kan je verder helpen met het aanvragen van de subsidies en eventueel een lening. Neem contact op via info@verduursaamenergieloket.nl of 0314 – 820 360. Kom je in aanmerking voor de burenbonus van de gemeentelijke subsidie en zoek je nog 5 andere buren om dat samen aan te vragen? Stuur dan een mailtje naar karolien@verduursaamenergieloket.nl en zij zal groepjes van 6 bewoners aan elkaar koppelen.  

Wij houden de buurt op de hoogte via onze actie in de buurkracht app. Je kunt ons ook bereiken via verduursaamhambroek@gmail.com

Energieke groet van werkgroep verduursaam Hambroek! 

Dick Zomer, Erik Hekking, Jeroen ten Bras, Mark Grolleman, Yvonne Veltman en Wiet Kapitz