Tel: 0314 820 360 

Gelselaar: duurzaamheid Gelster Besteet

In Gelselaar hebben veel inwoners in een enquête over woonwensen en tijdens een woon-energie café in oktober 2018 aangegeven dat ze interesse hebben in het verduurzamen van hun woning. De werkgroep duurzaamheid Gelster Besteet gaat hier nu concreet mee aan de slag. Door de krachten te bundelen en het samen als dorp op te pakken maakt het voordeliger en makkelijker.

Graag hoort de werkgroep in welke maatregelen de inwoners van Gelselaar interesse hebben. Hiervoor kan onderstaande knop worden gebruikt.  

Begin september gaat de werkgroep kijken naar alle kansen en wensen om in Gelselaar energie te besparen en wordt er een keuze gemaakt voor een eerste collectieve actie. Gezien het belang om eerst energie te besparen denkt de werkgroep er aan om te beginnen met een isolatie actie. In een paar weken kunnen ze dan vervolgens een kwalitatief goed aanbod regelen voor het dorp. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende types woningen en het beschermd dorpsgezicht. Eind oktober organiseert de werkgroep een dorpsbijeenkomst waar het aanbod wordt gepresenteerd en waar alle woningeigenaren zich vrijblijvend kan inschrijven voor een offerte op maat.

Meer weten? Vragen? Mail dan naar duurzaamheid@gelselaar.nl