Tel: 0314 820 360 

Berkelland: Heerlijk Thuis in Huis

Gemeente Berkelland, verduurSaam energieloket, Kruiswerk en ProWonen hebben de handen ineen geslagen in een gezamenlijke campagne ‘Heerlijk thuis in huis’.

Hiermee willen de partijen 50-plussers bewust maken van de mogelijkheden om langer zelfstandig te wonen. Met deze samenwerking kunnen we alle informatie die u nodig heeft om uw woongeluk te vergroten gebundeld aanbieden, want als u ouder wordt is het goed om na te denken over het aanpassen van uw woning, zodat u veilig, gezond, duurzaam en comfortabel thuis kunt blijven wonen of tijdig kunt verhuizen naar een passende woning.

Woongelukgesprek

U kunt gratis een woongelukgesprek aanvragen met een van de wooncoaches. Zij verdiepen zich in uw woonsituatie en uw wensen ten aanzien van duurzaamheid, veiligheid en comfort. U krijgt een advies op maat over uw woning en de beste keuzes die u kunt maken. Vervolgens helpt ‘Heerlijk thuis in huis’ u op weg met tips die u makkelijk kunt uitvoeren en advies over hulp van derden. U bepaalt zelf wat u wel en niet (laat) uitvoeren.

 

Via onderstaande knop kunt u gratis en vrijblijvend een woongelukgesprek aanvragen.