Tel: 0314 820 360 

Berkelland: Heerlijk Thuis in Huis

‘Heerlijk thuis in huis’ wil mensen bewust maken van de mogelijkheden om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Als u ouder wordt is het goed om na te denken over het aanpassen van uw woning, zodat u veilig, duurzaam en comfortabel thuis kunt blijven wonen. Of tijdig kunt verhuizen naar een woning die meer past bij uw (toekomstige) woonwensen.

Er gaat niets boven uw eigen huis. Daar wilt u zo lang mogelijk van genieten. Maar hoe zorgt u dat uw woning toekomstgereed is? Zodat u daar ook kunt blijven wonen als u misschien niet meer zo vitaal en mobiel bent als nu.

Woongelukgesprek

Om u te helpen bij het nadenken over uw toekomst in uw woning, kunt u een woongelukgesprek aanvragen met een wooncoach. De wooncoach verdiept zich, geheel vrijblijvend, in uw woonsituatie en uw wensen ten aanzien van duurzaamheid, veiligheid en comfort. Na afloop van het gesprek krijgt u een adviesrapport op maat. Hierin staan de met u besproken punten en tips die u makkelijk zelf kunt uitvoeren. Daar waar gewenst brengt de wooncoach u in contact met organisaties die u verder kunnen helpen bij specifieke wensen en vragen. U bepaalt zelf wat u wel en niet laat uitvoeren.

De gemeente Berkelland werkt bij deze campagne samen met wooncorporatie ProWonen, verduurSaam energieloket en Kruiswerk Achterhoek en Liemers met Zlimthuis.

Via onderstaande knop kunt u gratis en vrijblijvend een woongelukgesprek aanvragen.