Tel: 0314 820 360 

Maatwerkadvies

Met een maatwerkadvies krijg je een gedetailleerd overzicht van de huidige staat van jouw woning en de belangrijkste verbeteringen om energie te besparen. Onze adviseur komt bij je langs voor een gesprek en neemt alle belangrijke onderdelen van je woning op. Vervolgens rekent hij diverse maatregelen en maatregelpakketten door op kosten, opbrengsten en besparingen, zodat jij precies weet wat je kunt doen om je huis energiezuiniger te maken!

 

Energielabel

Een maatwerkadvies brengt de belangrijkste verbeteringen voor je huis in kaart. Daardoor krijg je precies inzicht in de mogelijkheden om je huis energiezuiniger te maken en zo het energielabel te verbeteren. Dit is namelijk sinds 1 januari 2015 verplicht bij de verkoop van je huis. Maak voor een maatwerkadvies een afspraak met één van onze adviseurs. Zij zetten alles gedetailleerd voor jou op een rijtje.

Tijdens het maatwerkadvies bespreek je jouw wensen en vragen over energiebesparing met onze adviseur. Hij neemt daarbij de maten en kenmerken van je woning op, maakt besparingsberekeningen en een raming van de kosten en opbrengsten. Ook bepaalt hij het indicatieve energielabel voor jouw woning en helpt hij je bij het bepalen van de mogelijke vervolgstappen. Na afloop van het gesprek krijg je een energiebesparingsrapport met een duidelijk overzicht van alle maatregelen, kosten en opbrengsten en de belangrijkste tips en aanbevelingen voor vervolgstappen. Je bent natuurlijk zelf volledig baas over wat je met de tips en aanbevelingen gaat doen!

 

Kosten

Een maatwerkadvies is niet gratis, omdat dit veel meet- en rekenwerk met zich meebrengt. De tarieven voor een maatwerkadvies verschillen per type woning en per adviseur. Op onze adviseurspagina zie je per adviseur wat zij voor jou kunnen betekenen, wat hun expertise is en welke tarieven voor een maatwerkadvies gelden.

In de gemeente Berkelland krijg je €100,- korting op de kosten van het maatwerkadvies.

 

Procedure

Na het aanvragen van het maatwerkadvies krijg je per e-mail een bevestiging van het verduurSaam energieloket. De door jou gekozen adviseur neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Voor aanvang van het gesprek ontvang je van het verduurSaam energieloket een handige checklist, waarmee jij je goed kunt voorbereiden op het gesprek en alle belangrijke gegevens bij de hand hebt. Tijdens het gesprek bespreek je met onze adviseur ook jouw wensen, ideeën en mogelijkheden en rekent de adviseur jouw woning door. Daarna verwerkt hij de voorgestelde maatregelen, berekeningen en aanbevelingen in een uitgebreid rapport die je na afloop van ons digitaal ontvangt.

Een maatwerkadvies verplicht je tot niets. Mocht je wel besluiten om maatregelen in jouw woning door te gaan voeren, dan kan het verduurSaam energieloket je daarmee verder helpen.

Hieronder kunt je een maatwerkadvies aanvragen. Meer informatie over het maatwerkadvies? Neem dan contact met ons op!